Akcije

DRSANJE

Umetnostno in rekreativno drsanje - drsalke in dodatki za vse, kar potrebujete za popolno uživanje v zimskih aktivnostih. Oglejte si izdelke svetovno znanega proizvajalca EDEA - drsalke za profesionalne umetnostne drsalce, freestyle in začetnike s številnimi dodatki za popoln izgled. POWERSLIDE in TEMPISH drsalke so idealne za družinsko rekr...

Umetnostno in rekreativno drsanje - drsalke in dodatki za vse, kar potrebujete za popolno uživanje v zimskih aktivnostih. Oglejte si izdelke svetovno znanega proizvajalca EDEA - drsalke za profesionalne umetnostne drsalce, freestyle in začetnike s številnimi dodatki za popoln izgled. POWERSLIDE in TEMPISH drsalke so idealne za družinsko rekreacijo, še posebej drsalke za otroke s prilagodljivo velikostjo. 

Več

DRSANJE  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Rekreativne drsalke

  Zima in romantika -rekreativne drsalke združujejo slog in eleganco s prijetnimi družinskimi aktivnostmi na prostem. Izbrajte med drsalkami Tempish, Edea, Powerslide, CCM. 

 • Drsalke za umetnostno drsanje

  Drsalke za umetnostno in prosto drsanje. Še posebej izpostavljamo drsalke proizvajalce EDEA - vrhunska kvaliteta za začetnike in profesionalne drsalce, ki omogočajo elegantno drsaje in dovršeno tehniko. 

 • Rezila in ščitniki za rezila

  Drsalka potrebuje popolno rezilo, ki vam omogoča popolnost v eleganci in tehniki. Rezervna rezila in zaščita rezila, izberite sebi najbolj primerne. 

 • Torbe za drsalke

  Naj bo vse pregledno in pospravljeno - torbe za drsanje, ki na enem mestu shranjujejo vaše drsalke in vse potrebne pripomočke. Hitro pripravljen na trening.

 • Drobni dodatki za drsalke

  Dodatki za umetnostno drsanje - izbirajte med drobnimi pripomočki, ki vam olajšajo vsakdanjo vadbo. Ščitniki, rokavice, nogavice, vezalke,...