Hokejske čelade

Varnost mora biti tudi pri športu na prvemu mestu. Športne hokejske čelade so robustne, z visokim čelom, zato omogočajo dober pregled. Notranjost čelad je mehko oblazinjeno, hkrati pa so oblečene v materiale, ki dihajo in nudijo vrhunsko udobje. Čelade lahko dopolnite z rezervnimi mrežami in vizirji ter trakovi za pritrditev. 

Hokejske čelade  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske čelade

  Varnost mora biti tudi pri športu na prvemu mestu. Športne hokejske čelade so robustne, z visokim čelom, zato omogočajo dober pregled. Notranjost čelad je mehko oblazinjeno, hkrati pa so oblečene v materiale, ki dihajo in nudijo vrhunsko udobje.

 • Hokejske čelade z mrežico

  Hokejske čelade z mrežo nudijo še višji rang zaščite. Varnost mora biti tudi pri športu na prvemu mestu. Športne hokejske čelade so robustne, z visokim čelom, zato omogočajo dober pregled. Notranjost čelad je mehko oblazinjeno, hkrati pa so oblečene v materiale, ki dihajo in nudijo vrhunsko udobje.

 • Mrežice in vizirji za čelade

  Mrežice za dodatno zaščito obraza pred naleti, udarci in letečimi paki.

 • Rezervni deli za čelade

  CCM je razvil linijo dodatkov za hokejske čelade, ki jih je mogoče enostavno uporabiti za popravilo ali zamenjavo različnih delov čelad. Dodatki za hokejske čelade so na voljo ločeno ali kot del različnih kompletov in prilagojeni vsakemu modelu hokejske čelade. Z dodatki lahko čelado prilagodite svojim željam, zamenjate ušesne zanke ali ji dodate nalepke. Komplet dodatkov za hokejsko čelado je odličen način za hitro odpravo kakršne koli težave na ledu.