Akcije

Hokejske drsalke

Hokejske, rekreacijske in druge drsalke za moške, ženske in otroke. Široko paleto drsalk priznanih svetovnih proizvajalcev CCM, Bauer in Reebok dopolnjujemo z dodatki za vse vrste drsalk. Izbirajte med drsalkami za profesionalno in rekreacijsko uporabo, primernimi tako za drsanje v naravi kot v športnih in hokejskih dvoranah.

Hokejske drsalke  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske drsalke SR.

  Hokejske drsalke za odrasle. Od začetnih modelov do profesionalnih drsalk, za manj in bolj zahtevne in izkušene športnike.

 • Hokejske drsalke INT.

  Hokejske drsalke, namenjene intermediate igralce. Hitre, okretne in z vrhunsko podporo nogi, ki vam omogoča dober nadzor nad igro in obilo užitkov med treningom in na tekmah. 

 • Hokejske drsalke JR.

  Hokejske drsalke za otroke in mladino. Drsalke so namenjene mlajšim igralcem, ki že imajo nekaj izkušenj na ledu. Omogočajo enostavno, neovirano gibanje in dober nadzor nad gibanjem. 

 • Hokejske drsalke YTH.

  Hokejske drsalke za najmlajše, za začetnike. Velikosti od 25 do 32. Drsalke so namenjen najmlajšim igralcem hokeja. Zasnovane so tako, da omogočajo nemoteno učenje drsanja in igre.

 • Dodatki za drsalke

  Dodatna oprema za drsalke. Kline, držala za kline, zaščite za kline in nadomestni deli, ki ohranjajo vaše drsalke v top formi.