Hokejska kompozitna palica CCM Tacks AS-V PRO INT

Hokejska palica Tacks AS-V Pro vključuje vrhunsko tehnologijo in izboljšan dizajn za igralce, ki iščejo vrhunsko palico za srednji udarec.

Opis izdelka

238,99€

-29.69%

339,91€

Opis izdelka

Linija Tacks vsebuje CCM-jeve palice za udarec s sredine udarca, idealne za igralce, ki izvajajo različne udarce od vsepovsod v napadalnem območju in cenijo vsestranskost. CCM na novo opredeljuje tradicionalno zasnovo mid-kick s svojo tehnologijo Max Loading, optimizira položaj mehkejšega upogibnega območja, ki omogoča daljše obdobje obremenitve za shranjevanje več energije, medtem ko togo konično območje poveča stabilnost in odziv. Rezultat tega je največja moč in natančnost strela, ne glede na vrsto strela, ki ga posnamete.

Za konstrukcijo gredi ima AS-V Pro Nanolite Carbon Layering v kombinaciji s Sigma STP Carbon. Sigmatexova nova karbonska vezava izboljša vzdržljivost in moč prejšnje generacije, hkrati pa še vedno omogoča lažjo in bolje uravnoteženo palico. S to tehnologijo lahko CCM izdela palico, ki ima odličen občutek in doslednost pri streljanju, podaji in rokovanju s palico.

Palica Tacks AS-V Pro ima prehod iz tradicionalne geometrije Tacks T-Shape na vrhu gredi v bolj okroglo V-Shape v srednjem delu. Ta nova geometrija pomaga pri preprostem nalaganju palice za ustvarjanje dodatne moči pri streljanju ter zagotavlja doslednost in predvidljivost pri vseh strelih.

Na dnu gredi CCM uporablja tehnologijo Skeleton+, ki jo najdemo v koničnem območju, ki zagotavlja večjo zanesljivost, tako da se lahko vedno zanesete na svojo palico v ključnih delih igre. Ta tehnologija, ki je prešla iz palice AS4 Pro, ustvarja uravnoteženo palico z večjo stabilnostjo in nadzorom, ko se nagibate pri udarcu, in vam bo pomagala ustvariti več moči in natančnosti.

Tacks AS-V Pro vključuje novo rezilo ACUFEL 2 s peel plastjo. To novo rezilo je bilo nadgrajeno tako, da vključuje Sigma STP za izboljšanje vzdržljivosti. Je dovolj tog, da zagotavlja natančnost in nadzor, vendar še vedno dovolj mehak, da izboljša splošni občutek ploščka.

Z različnimi vrhunskimi funkcijami in lažjo in vzdržljivejšo zasnovo je hokejska palica Tacks AS-V Pro ustvarjena za igralce, ki želijo povečati moč in natančnost z vsakim udarcem.

  • Mid-Kick point z mehkim srednjim delom ustvarja daljša obdobja obremenitve za shranjevanje maksimalne energije.
  • Nanolit Carbon Layering v gredi za zmanjšanje teže brez žrtvovanja vzdržljivosti.
  • Povsem nova geometrija gredi v obliki črke V za boljši občutek.
  • Sigma STP Carbon za izboljšanje vzdržljivosti in uravnoteženosti.
  • Rezilo ACUFEEL 2 s Peel Ply za optimalno vzdržljivost.
  • Tehnologija Skeleton+ Taper za večjo zanesljivost v ključnih trenutkih igre.

Z nakupom prave hokejske palice lahko svojo igro dvignete na naslednjo raven. Pri izbiri nove palice je pomembno, da se najprej osredotočite na točko udarca. Iskanje udarne točke, ki se ujema z vašim slogom igre, bo pomagalo izboljšati vaše streljanje in pozitivno vplivalo na vašo zmogljivost na ledu. 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Hokejska kompozitna palica CCM Tacks AS-V PRO INT

Hokejska kompozitna palica CCM Tacks AS-V PRO INT

Hokejska palica Tacks AS-V Pro vključuje vrhunsko tehnologijo in izboljšan dizajn za igralce, ki iščejo vrhunsko palico za srednji udarec.

30 drugih izdelkov v isti kategoriji