Hokejski rolerji ALKALI Revel 4 SR

209,00€

-34.68%

319,96€

Tehnični podatki

ZNAMKAAlkali
MODELRevel
TRDOTA KOLEŠČKX-soft

Opis izdelka

Hokejski rolerji ALKALI Revel 4 SR

Quarter package -  hokejske rolerji Revel 4 so izdelanei z novimi Alkalijevimi čevlji IX. Ta izboljšana oblika je neverjetno lahka in ima veliko togost, ki omogoča največji prenos energije v vsakem koraku. Poleg tega jih je mogoče toplotno oblikovati do devet minut, kar omogoča anatomsko, bližje stopalu, prileganje.

V notranjosti Revel 4 Roller Hockey Skates uporabljajo brušeno podlogo Tricot proti odvajanju. Ta mehka in trpežna podloga pomaga odvajati vlago, kar pomaga ohranjati suho in udobno igranje dlje časa. Jezik iz klobučevine zagotavlja igralcem tudi dodatno plast zaščite in udobja.

Spodnja polovica hokejskih rolerjev Revel 4 uporablja štiri kolesa Konixx Rebel, ki nudijo dobro ravnovesje hitrosti in oprijema. Kolesa Pulsar so združena z Alkalijevo novo aluminijasto šasijo Rize, ki je hkrati trpežna in lahka. Ta nastavitev omogoča dobro razmerje med hitrostjo in vzdržljivostjo!

Zahvaljujoč izboljšanem čevlju in šasiji so Alkali Revel 4 Senior hokejski rolerji odlična izbira t za igralce, ki iščejo dobro vsestransko zmogljivost in veliko vzdržljivost!

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Hokejski rolerji ALKALI Revel 4 SR

Hokejski rolerji ALKALI Revel 4 SR

30 drugih izdelkov v isti kategoriji