Športna obutev POWERSLIDE EPIC GRINDSHOES Epic Storm

Športna obutev, ki omogoča drsenje! Drsite lahko praktično vseh površinah, svoje najljubše športe lahko kombinirate z dodatnimi možnostmi trikov ali pa ste pionir čisto novega urbanega gibanja.

Opis izdelka

119,99€

Tehnični podatki

BarvaSiva/Črna

Opis izdelka

Epic Grindshoes predstavlja Epic Storm visokokakovostni drsni čevelj, ki vključuje dodatno podporo za gležnje za dodatno varnost pri drsenju. Epic Storm vključuje tudi TPU zaščito pred odrgninami, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo, in to v kombinaciji z visokokakovostnim pravim semiš usnjem in ojačanim prstnim delom za zaščito vaših nog v dolgotrajnem, visokokakovostnem čevlju.

Udobje vrhunske kakovosti, odporno na poškodbe. Epic Grindshoes drsni čevlji so zasnovani tako, da je vse bolj zabavno. Medtem ko je večina čevljev lahko dobra za hojo ali tek, se Epic Grindshoes lahko uporablja za drsanje po ograjah in robovih, policah in še več. Kombinirajte hojo, tek, prosti tek ali kateri koli drug šport z drsenjem – ali pa bodite inovativni pobudnik povsem novega športa Freeslide. Zakaj bi hodil, ko lahko drsite?

Epic Grindershoe v akciji:  POGLEJ

2 drugih izdelkov v isti kategoriji