Dostava in vračilo blaga

Dostava v Sloveniji

Blago kupljeno v naši spletni trgovini bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji po enotni ceni. Pri naročilu nad 99,00 € in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam bomo naročeno blago dostavili brezplačno. Pri naročilu pod 99,00 € zaračunamo dostavo na celotnem ozemlju Sloveniji v znesku 4,90 €, ne glede na težo, količino ali vrednost vašega naročila.

Večina izdelkov našo trgovino zapusti naslednji delovni dan po prejetem naročilu (za plačila po povzetju). V tem primeru bo izdelek na vašem naslovu najkasneje v treh delovnih dneh od naročila. V primeru, da izdelek trenutno ni na zalogi oz. dobavljiv vas bomo o roku dostave obvestili po elektronski pošti ali na vaš telefon, katerega ste vpisali ob registraciji v spletno trgovino.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito, vendar pa pri tem ne sme spreminjati ob nakupu dogovorjene cene pošiljanja.

Dostava na Hrvaško

Blago kupljeno v naši spletni trgovini bomo dostavili na Hrvaško po enotni ceni 15,00 €. Pri naročilu nad 299,00 € in izdelkih, pri katerih je to posebej navedeno, vam bomo naročeno blago dostavili brezplačno. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk na Hrvaško je DPD, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito, vendar pa pri tem ne sme spreminjati ob nakupu dogovorjene cene pošiljanja.

Poškodbe blaga

Če je prišlo do poškodbe blaga med prevozom (zunanjost pošiljke), potem TAKOJ reklamirajte pošiljko kurirju. Kurir bo na licu mesta sestavil reklamacijski zapisnik o poškodbi pošiljke. V primeru skritih poškodb pošiljke, je prejemnik dolžan pisno obvestiti dostavno službo v reklamacijskem roku 8 dni, šteto od dneva prejema pošiljke dalje s pogojem, da predhodno z nami skupno ugotovimo, da je poškodba po našem mnenju nastala izključno v času, ko je bila pošiljka v posesti dostave. 

Za vse dodatne informacije se obrnite na našo telefonsko številko: 041 749 806 oziroma na elektronski naslov office@prosports.si.

Pravica do odstopa od nakupa

Kupec ima pravico, da brez navedbe razloga v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) v 14 dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. 

Vračilo blaga

O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-poštni naslov office@prosports.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 30 dneh z osebno dostavo ali priporočeno pošiljko. 

Blago, ki ga NI MOGOČE vrniti: spodnje perilo, ščitniki za zobe in izdelki, ki ob uporabi vpijajo znoj ali pridobijo vonj.

V primeru, da sta vrnjeno blago ali originalna embalaža poškodovana, lahko zavrnemo vračilo blaga.