Lokacija za osebni prevzem

Če ste pri naročilu izbrali opcijo osebnega prevzema, lahko blago dvignete na lokaciji: Pod Hruševco 48b, Vrhnika (dostop do skladišča je v isti stavbi kot je lociran B.J. pub, le z nasprotne strani). Prosimo, da nas vsaj 1h pred prihodom po telefonu 040 620 622 obvestite o točnem času vašega prihoda.

Podjetje Fortrade d.o.o. se nahaja v podjetniški obrtni coni Pod Hruševco na Vrhniki. Do nas lahko pridete na več načinov:

  • Po avtocesti Ljubljana - Postojna izstopite na izvozu Vrhnika. Pri semaforju zavijete levo in takoj za Petrolovo bencinsko črpalko desno. Peljete se naravnost 800 m v smeri Horjula. Takoj ko zapustite Vrhniko, se na desni strani ceste nahaja naša poslovna stavba.
  • Po stari cesti iz smeri Ljubljana: za Petrolovo bencinsko črpalko na Vrhniki zavijete desno. P Peljete se naravnost 800 m v smeri Horjula. Takoj ko zapustite Vrhniko, se na desni strani ceste nahaja naša poslovna stavba.
  • po stari cesti iz smeri Logatec: pri drugem semaforju na Vrhniki zavijete levo in sledite smeri za Horjul. Vozite 800 m po prednostni cesti v smeri Horjula in na desni strani ceste stoji naša stavba. 

Naročeno blago lahko dvignete osebno tudi v naših Prosports trgovinah.