Akcije

Hokejska zaščitna oprema za vratarje

Hokejska zaščitna oprema za vratarje

Hokejska zaščitna oprema za vratarje  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske vratarske lovilke

  V naši ponudbi je na voljo širok izbor hokejskih lovilk za vratarja kanadskega proizvajalca CCM. Izbirate lahko med izdelki, ki ustrezajo vašemu nivoju igre, kot tudi velikosti. 

 • Hokejske vratarske odbijalke

  Hokejski odbijalke so obvezen del vratarske opreme. Odbijalke za  vratarje kanadskega proizvajalca CCM zasnovani tako, da vam pomagajo ujeti in odbiti plošček ter vam omogočajo nadzor nad igro.

 • Hokejske vratarske hlače

  Hokejske hlače za vratarje so zasnovane tako, da igralcem nudijo popolno mešanico zaščite in udobja. Narejene so iz visokokakovostnih materialov, sistem pasov pa omogoča individualno prilagoditev vašemu telesu. Njihova ergonomska zasnova se popolnoma prilaga vašemu telesu in ne ovira vašega gibanja. 

 • Hokejski ščitniki za noge za vratarje

  Ščitniki za noge so zasnovani tako, da vratarja ščitijo pred poškodbami, hkrati pa mu omogočajo hitro gibanje in učinkovito obrambo.  

 • Hokerjski vratarski ščitniki za kolena

  Hokejski ščitniki za kolena za vratarje so bistveni element zaščitne opreme vsakega hokejista. Tesna anatomska oblika ponuja vrhunsko podporo ter zaščito pred poškodbami in ne omejuje vašega gibanja. Ščitniki so nastavljivi oziroma prilagodljivi, CCM -jeva tehnologija pa zagotavlja zagotavljajo najvišje standarde zaščitne opreme na trgu danes. 

 • Hokejski vratarski ščitniki za ramena

  Hokejski ščitniki za ramena so namenjeni zaščiti zgornjega dela telesa pred močnimi udarci in hujšimi poškodbami. Zaščitne ramenske blazinice proizvajalca CCM so zasnovane tako, da se tesno prilegajo telesu in se med igro ne premikajo, in s tem omogočajo maksimalno zaščito na najbolj izpostavljenih mesti. Z mehko in upogljivo obliko, ki se popolnoma prilagaja vašemu načinu gibanja, so hokejske ramenske blazinice najboljši način za zaščito brez žrtvovanja gibljivosti na ledu. 

 • Hokejski vratarski ščitniki za vrat

  Hokejski ščitniki za vrat je sestavni del vratarjeve opreme, ki ščiti pred udarci in drugimi nevarnostmi. Ščitnik za vrat je mehak in udoben ter zagotavlja popolno zaščito. 

 • Dodatki za vratarske ščitnike

  Dodatki za vratarske ščitnike