ROLANJE

Uživajmo v športu. Kotalke, rolerji, kolesa in dodatki, vse za užitek v športu. Naše priznane znamke POWESLIDE, EDEA, YEDOO, CCM skrbijo za širok nabor izdelkov, športnih rekvizitov,  s katerimi lahko družno uživate v gibanju. 

ROLANJE  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Rolerji

  Rolerji in kotalke Powerslide so perfektni za rekreativno rabo. Omogočajo hitro gibanje, neverjetno zabavo in lep dizajn. Linijo Poweslide sestavljajo klasični rekreativni inline rolerji, derby kotalke, plesne kotalke, med njimi pa najdete celo rolerje za terensko in hitrostno vožnjo.

 • Kotalke

  Spet so tu! Moderne kotalke, s štirimi kolesi, za šport, šprosti čas, ples ali hitrostno kotalkanje. Izbirajte med klasičnimi vintage ali sodobnim dizajnom. 

 • Koleščka in dodatki za rolanje

  Torbe, okvirji za rolerje, koleščka, ležaji in številni drugi dodatki, ki vam olajšajo uporabo kotalk in rolerjev ter omogočajo brezskrbno športno udejstvovanje. 

 • Ščitniki in čelade

  Zaščitna oprema za najbolj ranljive dele med drsanjem, rolanjem ali kolesarjenjem: ščitniki za komolce, kolena in zapestja ali celi kompleti. Kombinirajte jih s pravilnimi čeladami in si privoščite varne in sproščene športne aktivnosti.