HOKEJSKI VRATARJI

Vratar kot zadnja linija obrambe je najbolj na udaru in zato rabi dobro opremo, ki ga ščiti pred naleti in udarci pakov, palic. Hkrati pa mu mora oprema nuditi gibčnost in prožnost. Poiščite celotno opremo za vratarje, od dresov, do čelad in palic. 

HOKEJSKI VRATARJI  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske drsalke za vratarja

  Trdne in udobne hokejske drsalke kanadskega proizvajalca CCM zagotavljajo stabilnost in spretnost vratarjem  na vseh ravneh znanja in za vsak žep. Vratarske drsalke so enostavno nastavljive,  z ergonomskim dizajnom in visokokakovostnimi podlogami. Vratarske drsalke so trpežne in udobne, ohranjajo vas stabilne in vam omogočajo, da se gibljete z veliko hitrostjo. 

 • Dodatki za drsalke za vratarje

  Dodatki za vratarske drsalke. Tudi drsalke rabijo nadomestne dele, kline,... 

 • Hokejske palice za vratarja

  Hokejske palice posebej oblikovane za potrebe vratarjev na različnih nivojih znanja. Glede na potrebe vaših igralcev lahko izbirate med različno trdoto, velikostjo in ukrivljenostjo palice. 

 • Hokejske vratarske maske

  Vratarske maske so namenjene za zaščito obraza pred poškodbami. Izdelki so prilagojeni glede na različen nivo igre (osnovna, srednja, profesionalna), možnost izbire med različnimi barvami in velikostmi. 

 • Hokejska zaščitna oprema za vratarje

  Hokejska zaščitna oprema za vratarje

 • Hokejski suspenzorji, pasovi in naramnice za...

  Hokejski suspenzorji za vratarje so nujni kos zaščitne opreme vsakega hokejista. Sodobna oblika vam nudi dvakrat večjo zaščito, podloženi trakovi pa vam zagotavljajo udobje in nemoteno gibanje. 

 • Hokejske torbe za vratarja

  Kanadski proizvajalec CCM oblikoval ponudbo torb in nahrbtnikov, ki ustrezajo vsem potrebam hokejistov. Izdelki so narejeni iz trpežnega poliestra in opremljeni z udobnimi rešitvami za nošenje, oblika in velikost pa sta prilagojeni hokejski opremi. Izbirate lahko med sodobno zasnovanimi torbami na koleščkih, robustnimi torbami in lahkotnimi nahrbtniki v različnih velikostih. 

 • Vratarji začetnik v hokeju

  Za nadobudne mlade hokejiste smo pripravili komplet vratarske hokejske opreme za otroke. Kompleti vsebujejo vso potrebno zaščitno opremo, s katero bo vaš otrok brezskrbno užival na ledu.