Drsalke

Hokejske, rekreacijske in druge drsalke za moške, ženske in otroke. Široko paleto drsalk priznanih svetovnih proizvajalcev CCM, Bauer in Reebok dopolnjujemo z dodatki za vse vrste drsalk. Izbirajte med drsalkami za profesionalno in rekreacijsko uporabo, primernimi tako za drsanje v naravi kot v športnih in hokejskih dvoranah.

Drsalke  V tej kategoriji je 2 izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske drsalke

  Sodobna in vrhunska kolekcija profesionalnih hokejskih drsalk za vse starostne skupine. Proizvajalci CCM, Bauer in Reebok izdelujejo drsalke tudi za najboljše igralce v ligi NHL. Bodite med najboljšimi s profesionalnimi hokejskimi drsalkami. Hokejske drsalke so primerne tudi za vse rekreativce, ki si želijo zase več in najboljše. Hitre, okretne, trdne in robustne hokejske drsalke, ki poskrbijo za vrhunsko izkušnjo. 

 • Umetnostno drsanje

  Drsalke za umetnostno drsanje. Sodobno zasnovane z visokimi a gibljivim čevljem, ki nogi nudi oporo, hkrati pa omogoča gibčnost in fleksibilnost. 

 • Ženske rekreativne drsalke

  Ženske rekreativne drsalke - drsalke za prosti čas in rekreacijo. 

 • Otroške drsalke

  Otroške drsalke - z majhnega zraste veliko. Drsanje je odlična rekreacija in priložnost za druženje celotne družine. 

 • Dodatki za drsalke

  Dodatna oprema za drsalke. Kline, držala za kline, zaščite za kline in nadomestni deli, ki ohranjajo vaše drsalke v top formi.

Prikazanih je 1 - 2 od 2 izdelkov
Prikazanih je 1 - 2 od 2 izdelkov