Torbe

Ne glede na to, ali potrebujete preprost nahrbtnik, srednje veliko športno torbo za vašo ekipno vadbo ali veliko torbo za opremo, ki lahko vsebuje celotno vratarjevo opremo, jo lahko najdete v naši ponudbi. CCM je oblikoval široko ponudbo izdelkov, kjer lahko najdete tako torbe na koleščkih, kot tudi lahke nahrbtnike za prosti čas. Naše...

Ne glede na to, ali potrebujete preprost nahrbtnik, srednje veliko športno torbo za vašo ekipno vadbo ali veliko torbo za opremo, ki lahko vsebuje celotno vratarjevo opremo, jo lahko najdete v naši ponudbi. CCM je oblikoval široko ponudbo izdelkov, kjer lahko najdete tako torbe na koleščkih, kot tudi lahke nahrbtnike za prosti čas. Naše hokejske torbe in nahrbtniki so sodobno zasnovani in narejeni iz trpežnega poliestra.

Več

Torbe  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske torbe

  Kanadski proizvajalec CCM oblikoval ponudbo torb in nahrbtnikov, ki ustrezajo vsem potrebam hokejistov. Izdelki so narejeni iz trpežnega poliestra in opremljeni z udobnimi rešitvami za nošenje, oblika in velikost pa sta prilagojeni hokejski opremi. Izbirate lahko med sodobno zasnovanimi torbami na koleščkih, robustnimi torbami in lahkotnimi nahrbtniki v različnih velikostih. 

 • Hokejske torbe na koleščkih

  Kanadski proizvajalec CCM je oblikoval torbe na kolesih, ki ustrezajo vsem potrebam hokejistov. Izdelki so izdelani iz trpežnega poliestra, oblika in velikost so prilagojeni hokejski opremi in opremljeni z udobnimi rešitvami za nošenje.

 • Hokejske torbe za čelade

  Hokejske torbe za čelade - enostavne torbe s širokim vratom, ki omogočijo enostavno in hitro shranjevanje. Zaščitite svojo čelado pred ražami in prahom. 

 • Toaletne torbice

  Pregledno in vse na enemu mestu- hokejske toaletne torbice. 

 • Torbe za hokejske palice

  Torbe za hokejske palice so zasnovane tako, da ustrezajo obliki in velikosti palice. Narejene so iz trpežnih materialov, ki ščitijo vašo opremo pred poškodbami.  

 • Nahrbtniki in športne torbe

  Izbirate lahko tudi med ostalimi torbami in namenjeni za različne aktivnosti in potrebe.