Akcije

Vratarji

Vratar kot zadnja linija obrambe je najbolj na udaru in zato rabi dobro opremo, ki ga ščiti pred naleti in udarci pakov, palic. Hkrati pa mu mora oprema nuditi gibčnost in prožnost. Poiščite celotno opremo za vratarje, od dresov, do čelad in palic. 

Vratarji  V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije izdelkov

 • Hokejske drsalke za vratarja

  Trdne in udobne hokejske drsalke kanadskega proizvajalca CCM zagotavljajo stabilnost in spretnost vratarjem  na vseh ravneh znanja in za vsak žep. Vratarske drsalke so enostavno nastavljive,  z ergonomskim dizajnom in visokokakovostnimi podlogami. Vratarske drsalke so trpežne in udobne, ohranjajo vas stabilne in vam omogočajo, da se gibljete z veliko hitrostjo. 

 • Hokejske palice za vratarja

  Hokejske palice posebej oblikovane za potrebe vratarjev na različnih nivojih znanja. Glede na potrebe vaših igralcev lahko izbirate med različno trdoto, velikostjo in ukrivljenostjo palice. 

 • Hokejske vratarske maske

  Vratarske maske so namenjene za zaščito obraza pred poškodbami. Izdelki so prilagojeni glede na različen nivo igre (osnovna, srednja, profesionalna), možnost izbire med različnimi barvami in velikostmi. 

 • Hokejske vratarske lovilke

  V naši ponudbi je na voljo širok izbor hokejskih lovilk za vratarja kanadskega proizvajalca CCM. Izbirate lahko med izdelki, ki ustrezajo vašemu nivoju igre, kot tudi velikosti. 

 • Hokejske vratarske odbijalke

  Hokejski odbijalke so obvezen del vratarske opreme. Odbijalke za  vratarje kanadskega proizvajalca CCM zasnovani tako, da vam pomagajo ujeti in odbiti plošček ter vam omogočajo nadzor nad igro.

 • Hokejske vratarske hlače

  Hokejske hlače za vratarje so zasnovane tako, da igralcem nudijo popolno mešanico zaščite in udobja. Narejene so iz visokokakovostnih materialov, sistem pasov pa omogoča individualno prilagoditev vašemu telesu. Njihova ergonomska zasnova se popolnoma prilaga vašemu telesu in ne ovira vašega gibanja. 

 • Hokejski ščitniki za vratarje

  Vse, kar vratar rabi za svojo varnost: ščitnik za ramena in oprsje, kolena in noge. 

 • Hokejske torbe za vratarja

  Kanadski proizvajalec CCM oblikoval ponudbo torb in nahrbtnikov, ki ustrezajo vsem potrebam hokejistov. Izdelki so narejeni iz trpežnega poliestra in opremljeni z udobnimi rešitvami za nošenje, oblika in velikost pa sta prilagojeni hokejski opremi. Izbirate lahko med sodobno zasnovanimi torbami na koleščkih, robustnimi torbami in lahkotnimi nahrbtniki v različnih velikostih. 

 • Dodatki za hokejske vratarje

  Ponujamo vam širok izbor različnih  vratarskih dodatkov za palice, drsalke in čelade. 

 • Hokejski vratarski kompleti za otroke

  Za nadobudne mlade hokejiste smo pripravili komplet vratarske hokejske opreme za otroke. Kompleti vsebujejo vso potrebno zaščitno opremo, s katero bo vaš otrok brezskrbno užival na ledu.