Hokejske drsalke CCM Tacks AS-590 INT

225,03€

-59.08%

549,92€

Tehnični podatki

ZNAMKACCM
MODELTacks

Opis izdelka

Hokejske drsalke CCM Tacks AS-590 INT

Novo za leto 2022, CCM prenavlja svoje vedno priljubljene drsalke Tacks za sodobne drsalce. Drsalke za hokej na ledu CCM Tacks AS 590 so izdelane za moč in energijo, hkrati pa so izjemno lahke. Ta drsalka zagotavlja vrhunski prenos energije in se tesneje prilega, da podpira najintenzivnejše drsalne korake.

Začenši s prileganjem, imajo drsalke Tacks AS 590 anatomsko prileganje, ki je blizu stopalu, ki so ga igralci navajeni pri liniji Tacks. To obliko prilegajoče se 360-stopinjsko prileganje okoli prednjega dela stopala, pete in gležnja pomaga odpraviti negativni prostor v čevljah, kar omogoča učinkovitejši prenos energije, kar pomeni izboljšano hitrost in okretnost.

Drsalke Tacks AS 590 ne glede na škorenj uporabljajo tehnologijo enodelnih škornjev CCM. Ta škorenj bo pomagal igralcem pri bolj neposrednem prenosu energije in tesnejšem prileganju za najmočnejše možne korake. Tacks AS 590 dajejo eksplozivnost že od odriva. Ta enodelni škorenj je narejen iz RFM kompozitnega karbona z lahkim jedrom. Ta lahki kompozitni material kalibra NHL bo imel ojačano jedro za dodatno vzdržljivost. Togost bo 180, ki je lahka in jo je mogoče termoformirati za vrhunsko zmogljivost drsanja.

Na sprednji strani drsalke AS 590 je CCM-jev zamenljiv asimetrični tritech jezik s peno EVA. Ta večplastni 7 mm jezik bo imel izboljšano zaščito pred ugrizi čipke in vložek iz EVA pene za odlično zaščito.

Notranjost drsalk Tacks AS 590 je polna funkcij za udobje in vzdržljivost. Podloga TotalDri Pro s Polygienom je elitni material za odvajanje vlage, ki pomaga odvajati vlago stran od telesa, tako da so stopala suha in lahka. Notranja spominska pena z več gostotami v predelih gležnjev se anatomsko ovije okoli igralčevih gležnjev in jih tako udobno drži na mestu. Na zadnji strani drsalke je ščitnik tetive Powerflex, ki zagotavlja izboljšan obseg gibanja za polnejše korake in večjo moč drsanja. Nazadnje, za podnožje CCM uporablja njihovo podnožje Ortholite Ultralite. To bo nudilo vrhunsko udobje in podporo z uporabo recikliranih pen EVA.

Če se premaknemo na spodnjo polovico drsalk Tacks AS 590, CCM uporablja njihovo priljubljeno držalo SpeedBlade XS. Ta držala so bila razvita kot hiter in enostaven način za igralce, da zamenjajo tekače na letenju, hkrati pa zagotavljajo dosleden občutek vsakič. Držala uporabljajo mehanizem s pozitivnim zaklepom, ki tesno pritrdi tekače na držalo in tako prepreči, da bi se rezilo zrahljalo med igro. Letošnja novost pri drsalkah CCM AS 590 je izbira jekla. To omogoča igralcu, da prilagodi svoje drsalke z možnostmi STEP Steel po vaši izbiri. 

Če ste drsalec na visoki ravni in iščete drsalko, ki vam omogoča bolj neposreden prenos energije in odziv ter vam omogoča, da prilagodite svojo raven zmogljivosti, ne iščite dlje kot drsalke za hokej na ledu CCM Tacks AS 590.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Hokejske drsalke CCM Tacks AS-590 INT

Hokejske drsalke CCM Tacks AS-590 INT

26 drugih izdelkov v isti kategoriji