Rolerji USD AGGRESSIVE SKATES Aeon Mery Munoz Pro 60

USD Mery Munoz AEON 60 Pro model - lahka oblika Unibody, nadgrajene zaponke, udobna podloga MYFIT, ležaji WICKED ABEC 9

Opis izdelka

359,00€

-18.41%

440,00€

Opis izdelka

Najboljša agresivna drsalka v igri si zasluži visoko zmogljivo drsalko, ki ustreza njenemu slogu in napredni ravni znanja. USD s ponosom izdaja model AEON 60 Mery Muno Pro Model. Drsalke temeljijo na legendarni kolekciji agresivnih drsalk AEON, vendar so bile nadgrajene po natančnih specifikacijah Mery.

"Za svoj profesionalni model drsalk sem izbrala drsalke AEON zaradi njihove edinstvene lahke zasnove. Koncept okvirja in čevlja unibody mi omogoča izjemno nizko težišče, zaradi česar je drsalka izjemno stabilna. Z oblikovalsko ekipo USD smo ustvarili drsalko, v kateri se lahko prepoznam zaradi zapletenih podrobnosti, ki smo jih dodali. Prvič, aluminijasto zaponko uporabljam že več kot dve leti in do zdaj še nikoli nisem nobene zlomil, zato sem vedel, da jo moram imeti na svojem profesionalnem modelu. Drugič, za dodatno podporo sem dodal dodatno 45-stopinjsko zaponko čez stopalo, dodal sem tudi zelo debele vezalke in zgornji del iz mehkega usnja, da sem ustvaril najbolj podporen občutek ovijanja, kar sem jih kdajkoli imel v 60-milimetrskem modelu Aeon. Usnjen zgornji del daje drsalki tudi lep videz v slogu športnih copat. Izbral sem svetlo turkizno in belo barvo, saj je to moja najljubša barvna kombinacija, dodal pa sem tudi svoj osebno oblikovan logotip malega ninje, ki predstavlja mene. Moje drsalke imajo tudi novo, višjo manšeto AEON druge generacije z nastavljivo višino, ki zagotavlja popoln upogib za topside, hkrati pa omogoča udobnejše in daljše drsalne seanse. Za podloge sem dodal podlogo 2nd Skin MYFIT, ker je izjemno udobna, jezik pa mi daje podoben občutek, kot če bi nosil karbonsko drsalko USD. Da bom lahko čim hitrejši, so moje drsalke opremljene z ležaji WICKED Abec 9 in ekskluzivnim kolescem USD (60 mm 88a), na katerega smo dodali enega od najbolj klasičnih španskih izrazov na zasnovi kolesca ... pojdite in ugotovite!   

...Mery Munoz

PODROBNOSTI

  • Pregled čevlja: Trdni čevelj; konstrukcija Unibody; podloga MYFIT 2nd Skin dual fit; podloga MYFIT, ki jo je mogoče oblikovati s toploto pri 80 °C
  • Pregled okvirja: 36-38 = 9,7" (246 mm) / 39-42 = 10,1" (256 mm) / 43-46 = 10,6" (269 mm); 4x61 mm
  • Pregled koles: USD Team; 61 mm / 85A; UHR = Ultra High Rebound
  • Pregled ležajev: Wicked; ABEC 9; kromirano jeklo

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Rolerji USD AGGRESSIVE SKATES Aeon Mery Munoz Pro 60

Rolerji USD AGGRESSIVE SKATES Aeon Mery Munoz Pro 60

USD Mery Munoz AEON 60 Pro model - lahka oblika Unibody, nadgrajene zaponke, udobna podloga MYFIT, ležaji WICKED ABEC 9

30 drugih izdelkov v isti kategoriji