Rolerji POWERSLIDE Next NO WAR 110

Powerslide NO WAR 110 freeride urbani inline rolerji za mestno drsanje. Trdni čevlji z okvirji Elite TRINITY, hitrimi 3x110 mm kolesi in ležaji ABEC 9.

Opis izdelka

199,02€

-33.66%

300,00€

Opis izdelka

Inline drsanje je več kot šport, je izkušnja, ki združuje ljudi, da se izrazijo in sprejmejo dejanje kotaljenja. Podjetje Powerslide je vedno zagovarjalo mir in povezanost, saj na tem svetu ni prostora za vojno in konflikte. V Ukrajini in Rusiji imamo stranke, podpiramo rolkarje in vzdržujemo prijateljstva z ljudmi vseh kultur, ras in prepričanj. Tako kot nešteto drugih ljudi smo pretreseni zaradi nesmiselne vojne, ki se trenutno dogaja v Ukrajini, in moramo storiti nekaj za pomoč ljudem, ki trpijo zaradi ruske invazije. Kot podjetje za izdelavo drsalk lahko damo izjavo in podpremo ljudi, ki jih je prizadela ta nepotrebna vojna, tako da izdamo drsalko.

Izdajamo 500 parov posebnih rolerjev NEXT NO WAR 110, opremljenih z visokokakovostnimi komponentami, vključno z vložki MYFIT Recall Dual Fit, aluminijastimi okvirji Elite, kolesi Spinner 110 mm/88A in izjemno gladkimi ležaji WICKED ABEC 9.


Iskreno se zahvaljujemo našim dobaviteljem, ki so pokazali solidarnost in zagotovili dele za drsalke NO WAR 110 po najbolj ugodnih možnih cenah, kar kaže na to, da lahko skupaj dosežemo spremembe in podpremo ljudi, ki to najbolj potrebujejo. Vse naše misli, molitve in podpora so namenjene ljudem, ki zdaj trpijo. Vojna nima mesta na tem svetu! MIR!

* Powerslide je ustavil vse komercialne dejavnosti v Rusiji.

PODROBNOSTI

  • Pregled čevljev: Trdi čevlji; tritočkovno vpetje TRINITY; podloga MYFIT Reaction dual fit; podloga MYFIT, ki jo je mogoče oblikovati s toploto pri 80 °C
  • Pregled okvirja: Powerslide Elite; aluminij ADC10; tritočkovna pritrditev TRINITY; 36-43 = 9,6" (243 mm) / 44-47 = 10,6" (270 mm); 3x110 mm
  • Pregled koles: Powerslide Spinner; 110 mm / 88A; SHR = Super High Rebound
  • Pregled ležajev: Wicked; ABEC 9; kromirano jeklo
  • Združljivost z zavorami: HABS Brake S/M; HABS Sync Brake

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Rolerji POWERSLIDE Next NO WAR 110

Rolerji POWERSLIDE Next NO WAR 110

Powerslide NO WAR 110 freeride urbani inline rolerji za mestno drsanje. Trdni čevlji z okvirji Elite TRINITY, hitrimi 3x110 mm kolesi in ležaji ABEC 9.

30 drugih izdelkov v isti kategoriji